Lohduttomia tarinoita on nyt netti pullollaan. Italiassa on kuollut jo yli 3000 ihmistä korona-virukseen. Keskimmäärin 80-vuotiaita. Perussairaudet heikentävät mahdollisuuksia selvitä hengissä. Laskeskelin että noista kuolleista on ollut diabeetikkoja noin tuhat. Korkea verenpaine, sydänsairaus, tupakointi heikentävät vasstustus kykyä. Apua ei ole oikein löytynyt ja lohduttomuus on vallannut kuoleman tullessa vierailijaksi.

Äitini elää vielä. Ikää on hänellä kohta 90-vuotta. Asuu Lapissa ja minä olen täällä Lappajärvellä. Vierailu äitini luona tuntuu mahdottomalta.. Virukset pelottaa. Vatsaflunssa oli meillä pari viikkoa sitten. Puhelin on ainoa mahdollisuus.. Onneksemme meillä on myös yhteys Taivaalliseen Isäämme. Hän pitää meistä huolta.

Itse olen diabeetikko, eikä verenpaine ole oikein pysynyt oikeissa lukemissa. Minulla on aina ollut turva Jumalassa. Tiedän ettemme ole yksin. Jumalan Sanan lupaukset tuovat elämään lohtua. Jumalan Sana kertoo meille Totuudesta. Jeesuksesta! Hän ei ole kenestäkään kaukana. Elämä ei lopu vaikka tämä ruumis saattaakin rapistua. kuolla, kuihtua, haihtua ja lahota. Tästä virustaudista monella alkaa ikuisuus. Monet siirtyvät rajan taakse ikuiseen iloon. Vastaanotto on riemua täynnä. Kohtaamme kaikki taivaassa. Silloin loppuu tämä ajallinen murehtiminen. Jeesuksen tähden, Hänen kauttaan ja Hänessä olemme kaikki yhtä uutta Jumalan omaisuuskansaa. Sairautta ei enää ole. On vain loputonta Rakkautta, Iloa ja Riemua! Kohtaamme Pian! 

"Apua tulee kun apua pyytää!" -tällaista viestiä julisti yksi ministereistämme sairauden ja huonon talouden murtamille ihmisille! Tärkein Apu ihmiselle on mielestäni yksin Jumala. Monet ovat hänet unohtaneet. Kuitenkin Jumalan Sana lupaa meille niin paljon! Nyt kannattaa huutaa Jeesusta avuksi! Hän on suuri parantaja! Kreikan kielinen sana soteri käännetää usein pelastajaksi. Mutta se tulisi kääntää nyt Parantajaksi! Jeesus Parantaa sinut, jopa tässä ajassa! Mutta varsinkin tulevassa saat myös iloita aivan uudella tavalla. Silloin kaikki tehdään uudeksi! Mitään sairautta ei enää ole! Näin meidän Jumalamme lupaa Sanassaan! Näihin Jumalamme lupauksiin olisi hyvä nyt tarttua kiinni! Lukekaa Jumalan Sanaa! Se on Lohtua ja Totuutta täynnä!

"Minä olen suostunut niiden etsittäväksi, jotka eivät minua kysyneet, niiden löydettäväksi, jotka eivät minua etsineet; minä olen sanonut kansalle, joka ei ole otettu minun nimiini: Tässä minä olen, tässä minä olen! Koko päivän minä olen ojentanut käsiäni uppiniskaista kansaa kohden, joka vaeltaa tietä, mikä ei ole hyvä, omain ajatustensa mukaan; kansaa kohden, joka vihoittaa minua alinomaa, vasten kasvojani, uhraa puutarhoissa ja suitsuttaa tiilikivialttareilla.... Sillä katso, minä luon uudet taivaat ja uuden maan. Entisiä ei enää muisteta, eivätkä ne enää ajatukseen astu; vaan te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä luon. Sillä katso, iloksi luon minä Jerusalemin, riemuksi sen kansan.  Minä iloitsen Jerusalemista ja riemuitsen kansastani; eikä siellä enää kuulla itkun ääntä eikä valituksen ääntä.  Ei siellä ole enää lasta, joka eläisi vain muutaman päivän, ei vanhusta, joka ei täyttäisi päiviensä määrää; sillä nuorin kuolee satavuotiaana, ja vasta satavuotiaana synnintekijä joutuu kiroukseen."  Jes 65: 1-4, 17-