Tuon otsikkoni lauseen sain korviini eräänä aamuina , kun siivosin olohuoneen lattialta romuja. TV oli jälleen kerran auki ja päivän säätiedotusta eli "sääennustusta" taisi siellä joku nuori mies kertoilla. Itse pidin varsin hauskana tuota kuurojen heräämistä ennustuksena. Tietenkin oli kyse sade-kuuroista, mutta jotenkin koin siinä sellaisen Jumalan Sanaan liittyvän yhteyden. Tätä jo kohta 2000 vuotta kestänyttä lopunaikaa elävöittää edelleenkin Jumalan Hengen tuulet. Luut saavat lihaa päällensä ja kuurot kuulevat ja sokeat saavat näkönsä. Rammat juoksevat ja tanssivat. 

Näin uusheränneenä Rauhan Sanan lauluseuroihin illalla menevänä, Väkevään ja Hyvään Jumalaan uskovana, tiedän, että vieläkin Jumala tekee työtä. Kuurot tulevat heräämään, Jumalan Hengen vaikutuksesta. Sydämissä Pyhä Henki avaa korvat ja Jumalan ääni saa aikaan parantumista. Kovat kiviset sydämet muuttuvat liha sydämiksi ja todellinen Elämä saa virrata ihmismieliin. 

Nykyajan pahin vitsaus on ihmisten sydämissä. Monien rakkaus on kuollut. Omatunnot on kovettuneet. Ihmissuhde taidot, myötäelämisen kyky, tunne-elämä on monelta kadoksissa. Psykopatia ja narsismi vaivaa ja löytää yhä enemmän uhreja. Tarvitaan auttajaa. Ja ainut todellinen apu on ja tulee meille ylhäältä. Näin meille kertoo Jumalan ilmoitus.

Raamatun mukaan ihminen on liha ja ei mistään mitään ymmärrä. Salattu Jumala ilmestyy ihmisten elämään vain ja ainoastaan Kristuksessa, Jumalan Pojassa. Terveeseen Elämään on vain yksi Tie. Totuus ja ihminen löytää tämän tien Ristin Sanassa, Jeesuksessa. Ristillä kaikkivaltias meille näyttää Suuruutensa ja Voimansa. Muuta tietä heräämiseen ei ole. Kuurot heräävät. Ristiltä loistaa meille valo jota suurempaa ei ole.

Jumalan työ Ristillä herättää ja murtaa vaikka kallion. Siihen ristille olemme oman kuninkaamme ja valtiaamme lyöneet. Jumalan salattu suunnitelma toteutuu Ristillä. Kaikkivaltias ilmestyy ja kirkastuu Ristiltä käsin ja Ristin tähden Kristuksen ruumiin kautta saa ihmiskunta kokea pelastuksensa, Hänen kuolemassaan mekin kohtaamme oman kuolemamme ja Jumalan Henki, Kristus itse tulee meille lähteeksi ja voimaksi uuteen Elämään. Kristus elämään. Enää emme elä oman itsemme, lihamme mukaan vaan Hengen mukaan, Jumalan Hengen, joka etsii meitä, jotta saisi tulla meille avuksi, auttajaksi ja pelastajaksi. Ilman Kristusta en mitään voi. Hänessä me elämme ja olemme ja ilman Häntä ei ole mitään.