Avasin aamulla television ja tuossa se on edelleenkin päällä. Nyt sieltä tulee jonkinlaista uskonnollista mainos teeveetä. Enkeleitten kanssa tekevät nämä Tarot-korttien tulkitsijat yhtestyötä ja kaukoparannusta enkeleitä hyväksikäyttäen. Tällaista ohjelmaa saattaa tulla kolmelta kanavalta yhtäaikaa. Suomalaiset tätä suvaitsevat, jopa lasten katseluaikaan eli nyt tällä hetkellä kello 12 jälkeen tätä tulee - tätä "ihanuutta" ja tuutin täydeltä. Parantavia energioita tarjotaan suomalaisille maksullisten puhelinumeroiden kautta. Ensimmäiset minuutit saa halvemmalla.

Tiedättekö ihmiset mistä energiasta eli enkeli voimasta tässä on kysymys ja minkälaiselle voimalle suomalaiset pistävät lapsensa alttiiksi? Kyse on jälleen itsensä pimeyden ruhtinaan valtakunnan tunkeutumisesta lasten ja kotien yhteyteen. Pimeyden ruhtinas tunkeutuu jo hyvin syvälle lasten mieliin, mitä moninaisemmalla tavalla. Saatanallinen henkivalta siis tekee työtään ja tämän valtakunnan, Suomen johtajat sallivat sen. Eikä hengellisetkään johtajat tajua mistä on kysymys. Tulemme näkemään yhä suurempia ongelmia lapsissamme. Kylmyys ja kovuus lisääntyy.Vain Jumala voi tarjota pelastavan yhteyden ihmisille. Hänen lupauksensa ovat ainoa toivon antaja ihmisten hätään.

Alkoholia ja tupakkaa ei saa mainostaa, mutta pimeyden ruhtinaalle annetaan kaikki valta tunkeutua koteihin oman pimeydellisen oppinsa kanssa. Tämä ei kristilliseen maailmankuvaamme pitäisi kuulua vaan se pitäisi karsia pois lakien avulla. Valheelle ja pimeydelle ei saa antaa sijaa.

Kuinka on mahdollista että joku voi mennä tällaiseen mukaan, jos ei sitten ainoastaan taloudellisten voittojen saavuttamiseksi? Maallinen mammona onkin usein saatanallisen voiman houkutin. Ihmisiä hallitsee ahneus ja tämän lopunajan epäjumalat! Kyse on valheesta, jonka takana on kaikkien pimeitten oppien, VALHEEN  Isä, Perkele! RAAMATUSSAMME JOKA ON MEILLE KRISTITYILLE AINOA TODELLINEN JUMALAN SANA JA ELÄMÄNOHJE, ei tällaisille opeille annneta sijaa. IHMISET EKSYVÄT NÄIDEN SAATANALLISTEN HOUKUTUSTEN JA OPPIEN, Riivaajien viisauksien viidakkoon, kosk he eivät tunne Jumalan Sanaa! Useissa kohdissa siellä näistä opeista varoitetaan! Niistä on sanouduttava irti! Ja turvattava lailla lastemme terve tulevaisuus, turvallisen taivaallisen Isämme tuntemisessa, johon ei pimeyden henkimaailmojen kanssa keskustelu kuulu!

Paavalikin ajoi tällaisen tietäjä-hengen ulos eräästä palvelijasta. Silloin loppui tulonlähde siltä Isännältä ja orja pääsi vapaaksi henkivaltojen ja pimeiden oppien orjuudesta! Ei muuta kuin ulos siis kaikki henkivallat  ja Perkele TV:n ruuduista! Sidottu olkoon hän Jeesuksen nimessä ja perkeleen kanssa menevät kaikki joukkonsa helvetin tuleen! Näin meille lupaa Jumalan Sana!

Ihmisten olisi parempi oppia perehtymään Jumalan Sanaan kuin tietokoneiden, televisioiden nettien viidakkoon, jotka sitovat ihmiset ajalliseen mammonaan, viihteeseen, joka ei ihmistä vie lähemmäksi Luojaansa ja Pelastajaansa. Tämän lyhyen elämänsä ja ainoan aikansa ihminen tuhlaa turhuuteen ja tuulten tavoitteluun. Parempi olisi hänen edes pienen hetken oppia Jumalasta jotakin. Jumala ei salli itseänsä pilkattavan vaan on pilkkaajille varannut iankaikkisen kadotuksen. Sitä kohti on moni kulkemassa ja nyt on VAROITUKSEN AIKA!

Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle. Hepr 4