Kävin eilen Isral-illassa Rautioilla. Hieman Ailalle siinä valittelin, että nyt jää Suomen jääkiekko-ottelu näkemättä. Ajattelin saman tien, että taivaallinen Isämme voi kääntää tämän Israel illan Suomelle voitoksi. Jorma Puhakka sanoi vuosia sitten, huomanneensa, että jos hän katsoo Suomen ottelun, niin Suomi häviää. Hänen on parempi olla katsomatta. Ehkä tässä käy samaan tapaan minulle.

Israel-rukousilta oli aivan mahtava juttu. On mukava nähdä "nuoria" tuttuja ihmisiä ja kokea sitä taivaallista yhteyttä, joka on Jumalan lasten välillä. Meillä on sama taivaallinen Isä, joka pitää huolta lapsistaan. Ketään Hän ei ole hyljännyt, eikä tule hylkäämään. Tästä meille vakuutti Raution Esko. Vaikka maailman tilanne on paha niin taivaan Isä tuntee ja tietää kaiken. Kaikki on Hänen suunnitelmansa.

Leo piti meille hyvän todistuksen Jumalan Sanan perustuvasta Israelin siunaamisen merkityksestä. Mooseksen kirjasta löytyvä lupaus toteutuu varmasti. Siunatessaan Israelia kansakunnat saavat itsekin siunauksen. Tämä on tosiasia, jonka kaikki voivat lukea Raamatusta. Raamattu on totta. Pimeintä ajattelua edustaa se harha, jonka mukaan Jumalan Sana on satua eli valhetta.

Monet ovat tähän pimeyteen eksyneet. Pimmeyksistä pimeintä on nykyinen evoluutio-opetus ja tiedemiesten höpinät asiaan liittyen. Tiede on mennyt ihan epäolennaisuuksiin todistellessaan sitä, ettei ole mitään viisasta suunnitelmaa eli luomista tapahtunut. Lapsetkin evoluutio-oppiin narahtaneiden mukaan tietävät, ettei ole Jumala tehnyt tätä ympärillämme avautuvaa ihmeellistä luontoa.

Tosiasia on, että lapset saavat jo varsin pienenä oman annoksensa evoluutio ajattelusta. Alle kouluikäisille lapsille tuputetaan median ja elokuvien kautta oppeja eläimistä, jotka ovat kehittyneet samasta alkulimasta. Koulukirjoista saattaa löytää lauseen, jonka mukaan lintukin on kehittänyt itselleen siivet pystyäkseen lentämään. Ahvenesta on siis tullut Lintu. Ihminenkin?

Kuitenkin Jumala loi ihmisen ihan erikseen samoin eläimetkin lajinsa mukaan ja Jumala puhalsi ihmiseen Henkensä niin että ihmisestä tuli elävä elämä. Lapsille ei kerrota siitä, että ilman Jumalan Henkeä ihminen on kuollut ja elää pimeydessä! Kaikkivaltiaasta eläväksi tekevästä Jumalasta heille ei kerrota oikeastaan mitään. Sen sijaan heistä tapetaan viimeinenkin  luottamus Jumalan huolenpitoon opilla evoluutiosta ja tieteen kaikivoipaisuudesta .erehtymättömyydestä?. Kuitenkin on olemassa väkevä ja täysin erehtymätön Jumala, joka on luvannut siunata niitä jotka siunaavat Israelia. Joka on luvannut pitää huolta lapsistaan!

Varmemmaksi vakuudeksi, kun tulin eilen Israeli-illasta kotiin sain urheiluruudusta kuulla Suomen voittaneen Venäjän. Kannatti käydä siunaamassa Israelia! RUKOILLAAN SIIS ISRAELIN PUOLESTA JA PYYDETÄÄN ISRAELILLE KAIKENLAISTA MENESTYSTÄ(SHALOM) NIIN ETTÄ ITSEKIN SAISIMME ELÄÄ MENESTYKSELLISTÄ ELÄMÄÄ PIENESSÄ SUOMESSAMME!  SHALOM -MENESTYSTÄ KAIKILLE KANSOILLE!

"Niin minä teen sinusta suuren kansan, siunaan sinut ja teen sinun nimesi suureksi, ja sinä olet tuleva siunaukseksi.  Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä." 1.Moos12: 2-3

Leo ja muut Israelin ystävät todistivat myös siitä kuinka tuo Aabrahamin kautta Jumalan kansalle tullut  lupaus tulee kaikkien kansojen ulottuville Jeesuksessa. Tässä tapahtuu se Danielin ennustus ihmisen pojan kaltaisesta, jolle annetaan kaikki valta ja kaikki kansakunnat tulevat kunnioittamaan Häntä!

Jeesus sanoi:

"Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi. He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle. Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua"

"Autus se joka ei loukkaannu minuun!"