Tommy Helsten sanoi omasta avioerostaan jossakin mediassa, että kyse oli vain narsismista. Miten sitten itse hän narsisminsa määrittelee, eitä en tiedä, mutta usein on ihmisen itsekkyys esillä riidellessä milloin mistäkin asiasta. Siinä ei silloin katsota kärsiikö toinen kuinka huutaeessa, mölytessä tai lopullisessa erossa, oma itsekäs olemassaolon ja omistamisen oikeus ja vappaus on vain säilytettävä vahingoittumattomana.

Vähiten erotessaan ajatellaan lapsen etua. Siitä kammottava esimerkki tuo eilisen uutinen - lapsen murha..

AVIOLIITTOJEN NARSISMI Vanhempien itsejäs elämäntapa, heijastuu myös lapsiin. Lapset eivät osaa ajatella omaa käytöstää toista ihmistä vahingoittavana tai tuhoavana. Toisen asemaan ei osata asettua. niinkuin eivät vanhemmatkaan. Vanhemmuus ja toisten huomioonottaminen, sosiaaliset taidot puuttuvat  - Iso ongelma nyky.yhteiskunnassa. Yhteiskunntamme päättäjät ovat tässä kaikista huonoin esimerkki. Poliitikkojen käytös suorastaan sanoen kuvottaa! Kyselytunteja ja poliittisia keskusteluja en siedä katsoa. Oman napansa ympärillä pyörivät keskustelut itsekullakin poliitikolla. Narsismi huokaa läsnäolollaan. Kuollutta on Rakkaus ja toisten huomioonottaminen !

Tosiasiassa Raamattu on tämän kaiken jo ennustanut. Rakkaus kuolee. Ihmiset ovat kylmiä ja kovia toisiaan kohtaan. Pimeys lisääntyy. Tämä aika on pahempi kuin Sodoma ja Gomorra, 

Paljon on aihetta ihmisten nöyrtyä ja polvistua rukoukseen pyytämään apua kaikkivaltiaalta. Hän auttaa, kuten on Raamatussa luvannut! Raamattu on TOTUUS, ja ARMOA eli Kristusta täynnä kannesta kanteen!