Perkeleen juonet tulisi olla kristittyjen ihmisten tiedossa, mutta historiassa on todisteet ettei näin ole. Juutalaisista tiedämme hyvin kuinka perkele saa ajoittain vallan. Myös lapset ovat olleet perkeleen kohteena. Nytkin tiedämme koptikristittyjen lasten kohtalon tässä ajassa. Jumalan lapset ovat ajoittain suurten vainojen kohteena. Herää usein kysymys miksi Jumala sallii näin tapahtuvan?

Miksi ajassamme vaikuttaa oppeja, jotka mahdollistavat ihmisten orjuuttamisen ja tappamisen? Miksi perkele hallitsee ihmismieliä erilaisten oppien kautta. Televisiommekin suoltaa jatkuvasti oppeja ja kaikkinaista valhetta, joilla todistellaan ettei Jumalaa ole. Koulumaailmakin on täynnä oppeja joilla Jumalan läsnäolo ja huolenpito tyystin sumennetaan yhteiskunnastamme. Saatanallista pimeyden oppia tulee joka kanavalta. Kritittyjen tulisi tunnistaa ja tietää nämä opit. Niiden tulisi olla jokaiselle tunnettuja ettemme ajautuisi murhaamiseen ja kaikista pahimpaan täydelliseen välinpitämättömyyteen. 

Ihmisiä kuolee jatkuvasti ja maailmassa vallitsee kylmät pahuuden ja pimeyden voimat. Hirvittävä asevarustelu vie varat joilla voisi taata jokaiselle ihmiselle lämpöä, vaatteita, seinät ja katon pään päälle, vettä ja ruokaa. Rakkaudettomuus ja kylmyys hallitsee ihmismieliä. Pahinta on että turvallisesta Jumalastamme ja Hänen huolenpidostaan ei haluta kertoa lapsille. Enää ei kerrota rakastavasta Jumalasta koulussa vaan lapselle annetaan vaihtoehtoja valita oma uskonnollisen suorittamisensa mahdollisuus. Lapsille tarjotaan läjä pimeyden oppeja, jotka kaikki ovat vain fariseusten hapatusta. Turvallista Jumalaa ei tunne kukaan? Pimeyden herraakaan ei tiedosteta, ennenkuin on liian myöhäistä.

Pimeyden ongelmat ja kysymykset ajassamme ovat ilmeiset. Pimeydestä ei meille nyt vain loista valo niinkuin 2000 vuotta sitten kun tapettiin koko luomakunnan Herraa ristille. Siitä Pimeydestä meidän tulisi löytää Jumalan Rakkaus oman elämämme turvaksi. Mutta ikuista elämää ei enää osata kaivata, kun tämä ajallinenkin on ihan tarpeeksi kurjaa. Pimeys hallitsee näinkin ihmismieltä. Itsemurhia tapahtuu, kun ei osata ajatella , että on olemassa Jumala, joka auttaa, on Hyvä ja vastaa avunhuutoihimme. Hänellä on kaikki valta sekä taivaassa, että maan päällä. Kaikkivaltiaan apu ulottuu jokaisen ihmisen elämään. Hän ei hylkää ketään, joka Häneen turvautuu!

Ikuinen elämä on Jumalan Sanan lupaus ja se loistaa meille Kristuksesta - kaikille tasapuolisesti. Elämä joka on tallennettuna meille Kristuksessa - Hänen ylösnousemuksensa on suuri lupaus siitä, että Jumala antaa meille, jotain minkä Hän on meille luvannut. Hän vastaa tässä ajassa rukouksiimme. Jumalan lupauksissa, rukouksessa, on hyvä ja turvallista kulkea. Raamatun Sana on lupausta täynnä. "Jumala johdattaa niitä, jotka rukoilevat! - tällainen viesti ihmisille oli ensimmäisen automme takaikkunassa -mihin nämä viestit ovat kadonneet elämästämme? Minullakin on parannuksen paikka. Kristus mainos tulisi olla jokaisen automme ikkunassa. Vaalimainos, joka pelastaa ihmiset pimeyden vallasta!

Saatanallinen pimeyden voima ja oppi estää ihmisiä tarttumasta Raamatun lupauksiin ja kertomasta näistä totuuksista lähimmäisille. Kuitenkin niihin lupauksiin on meidän lopulta turvattava. Muuta Jumalaa ja pelastajaa ei ole kuin Jeesus!

"Muuta Jumalaa sinä et tunne kuin minut, eikä ole muuta pelastajaa kuin minä" Hoos 13:4