Kuuntelinpa tässä Patmos radiota. Varsin asiallista ohjelmaa jehovan todistajista. Vartiotornin päätoimittaja tuomittiin aikoinaan kuulemani mukaan herjauksesta. Jossain USA:ssa varmaan. Oikeudessa hän väitti, että vartiotornin päätoimittaja on Jehova. Herjaako Jehova näin ihmisiä jehovan todistajien mukaan? Omat tekonsa nämä ihmiset siis vääntävät Jumalan teoiksi.  Jumalan enkelitkään eivät sanoneet herjaavaa sanaa itsestänsä perkeleestä.....Jumalan pilkkaa siis herjausta. Mutta sehän ei ole tuomittava rikos- ainakaan Suomessa.

Patmos radion mukaan Raamattu ei ole Jehovan todistajien opin perustus vaan se tulkinta, joka on Raamatusta tulkintana järjestön johto hyväksynyt. Itseasiassa taustalla on mielestäni perkeleellinen henkivalta, joka pitää näitä ihmisiä orjinaan. Pimeyden ruhtinas on tässäkin järjestössä johtaja niinkuin monessa kirstillisiksikinluokitelluissa järjestöissä.  Ihmispoloiset luulevat olevansa Jumalan asialla, mutta he eivät edes tunne jumalaansa ja johtajaansa. Pahoin pelkään,jos eivät ihmiset alistu jokapäiväiseenkatumukseen ja parannukseen, niin heidän kohdallaantoteutuu jeesuksen sanat viimeisestä tuomiosta.

Heidän pelastamisekseen on kuitenkin Jumalalla erinomainen suunnitelma niinkuin kaikille muillekin ihmisille: Hän itse on asettanut ihmisille eksytyksen hengen, pimeyden ruhtinaan, eksyttäjän joukot ja opit. Eksytyksen opit ovat selvät ja vapautus on hyvin lähellä. Kristus odottaa jokaista saatanan orjuudessa olevaa, niin Jehovan todistajaa, juutalaista, muslimia kuin myös niitä kristittyjä, jotka eivät tunne vielä ainoata kuningastaan ja Jumalaansa, Herraansa, Jeesusta Kristusta, Oppikaa tuntemaan Hänet ja tehkää parannus! Hän on kaikkivaltias! Hänelle on annettu kaikki valta niin taivaassa, kuin maan päällä! Hänellä on kaikki tiedon ja viisauden avaimet - Hän avaa ja sulkee, eikä kukaan muu voi avata ja sulkea! Siihen ei ihminen kykene. Ainoastaan Jeesus Kristus!

Huuda Herraa Jeesusta avuksesi niin sinä pelastut!  Auta Jeesus näitä ihmisiä huutamaan sinua avukseen, sillä sinä olet ainoa Jumala ja mitään muuta Jumalaa ei ole! AUTA JEESUS! -Siinä on vastaus kaikkiin kysymyksiin. Jeesus rakastaa jokaista joka Häneen turvautuu. Kaikki hän voi kääntää parhaaksi. Niille jotka Häntä rakastavat. Suurinkaan eksymys ei ole este Jumalan Rakkauden tiellä. Joka on saanut paljon anteeksi hän rakastaa myös paljon. Jumala kääntää pahan hyväksi. Suurella rakkaudellaan. Ristissä on pelastus. Risti on pelastuksen merkki. Yeshua ja tav - Muuta merkkiä ei ole annettu kuin Joonaan merkki sanoo Raamattu. Tähän merkkiin on meidät kastettu, niin ettäme pelastumme Kristuksen kuoleman lävitse kasteena! Suuri on tämä anteeksiantamus, siihen saamme palata päivittäin, ihana armon meri! Sillä ei ole rajaa eikä rantaa. Herra on hyvä!