Kumpi on tärkeämpää rukoillako vaiko kirjoittaa. Ensin pitää tietenkin rukoilla, jotta voisi kirjoittaa. Mitään en voi ilman Jeesusta. Hän lähettää meille avun, Pyhän Henkensä, ja näin Hän itse osallistuu kirjoittamiseeni. Tämän olen oppinut Raamatun tekstien lukemisen kautta ja Kristus on näissäkin ainut opettaja. Ilman Häntä ei mikään teksti ole ymmärrettävissä.

Ihmisen pitää tulla täysin avuttomaksi, jotta Kristus saisi sijaa. Ensin pitää ihmisen tyhjentyä, jotta Jumalan Henki saisi sijaa. Näin emme ole enää lihallisia vaan hengellisiä ihmisiä. Enää ei tule ajatella lihan mukaan vain Hengen! Avuttomuuteemme Herra itse lähettää meille Henkensä ja näin voimme huutaa Häntä avuksemme: "Abba Isä!"

Sillä Hän on meidän Isämme - olemme Hänen opetuslapsiaan! Kaikki Jumaluus on Kristuksessa ruumiillisesti. Muuta Jumalaa emme kohtaa elämämme aikana. Silmämme eivät tule näkemään muuta kuin Kristuksen. Kristuksessa näemme Jumalan kasvot! Monelle tämä on käsittämätön asia. Vain Pyhä Henki voi antaa ymmärryksen. Onko sinulla tämä ymmärrys? Kristus on Herra!

Tämän lyhyen uskontunnustuksen voimme sanoa vain Pyhässä Hengessä. Herralla tarkoitetaan tässä uuden testamentin lauseessa vanhan testamentin septuagintastakin löytyvää kreikan kielistä sanaa Kyrie, joka Hebrean kielisessä alkuteksteissä, kirjoituksissa on JHWH. Raamattu on kokonaisuus niinkuin Jumalakin on yksi! Muuta Jumalaa ei ole kuin Jeesus Kristus! Hän on Herra=JHWH! Kristusta meidän tulee koroittaa eli ylistää! Hän on väkevä ja voimallinen Jumala! Hän on minun parantajani! Hän on Jumalan Sana ja Hän on Sanassaan läsnä! Pyhän Hengen eli Kristuksen läsnäoloa ja Rakkautta kaikille! Hän on armossaan suuri. Sen saat koeka kun sinunkin heikkoutesi paljastuu ja Jumalan väkevyys kelpaa sinullekin! Ihana Armo!