Papiksi vihkiytyminen vaatii viran vastaanottamista. En tiedä minkälaiset vaatimukset virkaan on nykyään, mutta 2005 minulla olisi ollut papin pätevyys, kandidaattina. Nyt ole jo toistakymmentävuotta miettinyt työelämäänpalaamista eli pappisvirkaan hakeutumista. Mitä pitempään olen asiaa miettinyt sitä varmempi olen siitä, että ratkaisuni pysyä tässä "kotipapin" virassa, on paljon palkitsevampaa, kuin lähtö tähän tämän hetken kirkon raskaaseen leipätyöhön, joka ei palkitse millään tavalla vaan päinvastoin, saattaapa olla edessä kadotustuomio -se lopullinen. Nykyään kyselenkin enemmän kirkon tilannetta,kuinka kaukana olemmekaan siitä, mikä on Jumalan tahto?

Toteuttaako Pappi virassaa Jumalan kutsua vai onko hän omien ajatustensa uhri tai jonkinlaisen saatanallisen järjestelmän uhri? Onko katolinen, kaikenkattava kirkkomme, eksyttämässä ihmiset pois Sanan lukemisesta, parannuksen tekemisestä? Onko kirkko lähtenyt tämän maailman villitysten mukaan ja kadottanut yhteyden Sanan Totuuteen?

Miten tähän kirkkoon voi kukaan lähteä saarnavirkaa toteuttamaan, jos tämän kirkon virka onkin periaatteessa sama kuin Paavinkirkon virka, fariseusten hapatuksen virka? Olemmeko Lutherin ajasta niin kaukana Lutherista ja niin lähellä Paavia. Paavikin luetaan nykyään harhaopettajien joukkoon nettilistauksissa, mutta eikös Luther antanut hänelle ihan antikristuksen leiman! Samaan tapaan, jos tämän kirkon johtajat eksyvät pois Jumalan Sanasta ovat he antikristuksen kirkon omia eli saatanan omia - silloinhan heidän suuntansa on kohti viimeistä tuomiota helvettiä ja ikuista kadotusta! Asiat kun eivät ole ihan helppoja Raamatun Sanojen eli Kristuksen Sanojen mukaan! Kadotuksen todellisuus on tältä kirkko kansalta kadonnut, hukkaantunut samoin kuin papeilta- tunnemmeko Raamattua lainkaan?. 

Uskon että tämänkin kirkon sisällä on vielä pappeja ja maallikkoja, jotka eivät tähän antikristuksen kelkkaan lähde vaan pykivät pitämään Jumalan Sanasta kiinni ja näin toteuttavat Jumalan itsensä antamaa tehtävää olla maan suolana, taistellen  rukouksessa ja hyvien töiden tekemisessä! Ihmiset tulee saattaa synnin tuntoon ja parannukseen - ihmisten täytyy oppia tuntemaan Kristus, joka on ainut Totuus! Valheoppia on tämä maailma ja kirkko täynnä! Tässä on paljon rukousta ja työtä, minullekin maallikkona tai pappina ihan miten vain! Jumalan Hengen tuli on näyttävä kaikille syntien ja eksymysten hirmuuden, kaikkien on tultava Totuuden tuntemiseen! Vain Jeesuksessa avutuu ihmiselle taivaspaikka! Muuta tietä ei toituuden tuntemiseen ole! Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä! Ristinkuolemassa tulevat jokaisen ihmisen synnit anteeksiannetuksi ja sovitetuksi. Siinä ihmiselle on ainut mahdollisuus, muuta mahdollisuutta ei ole!

kes%C3%A4seurajuliste.jpg